Καλάθι Αγορών:

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση

Κατηγορίες προϊόντων

Επισκευθείτε τη σελίδα μας στο facebook και το Pinterest!

our facebook pagePinterest

 

Η εταιρεία μας...

Πως γεννηθήκαμε και βρίσκόμαστε κοντά σας τελευταία 72 χρόνια.

Η μικρή μας ιστορία ξεκινάει την άνοιξη του 1949 στον Πειραιά. Ιδρυτής ο παππούς μου,

Σταμάτης Γάγκος. Βασικό στοιχείο της επιχείρησης είναι οι πωλήσεις εργόχειρων και υλικών ραπτικής, νημάτων χειροπλεκτικής.

Το 1962 η επιχείρηση μετακομίζει στην Αθήνα στην οδό Μιχαήλ Βόδα 130, όπου και βρίσκεται έως και σήμερα. Το 1970 περνά από τον παππού στα χέρια του πατέρα μου Αναστάσιου Γάγκου, όπου και έκανε έναν ολόκληρο επιτυχημένο κύκλο ζωής 37 ετών, σε ιδιόκτητο χώρο.

Το 2007 η επιχείρηση με ανοδική πορεία εργασιών εμπιστεύεται την τύχη της για τρίτη γενιά στα χέρια του εγγονού, Σταμάτη Γάγκου (εμένα) με ελπίδα και προοπτική ολοκλήρωσης ενός ακόμη επιτυχημένου κύκλου ζωής. Παρόλα τα χρόνια που έχουν περάσει, η οικογένεια Γάγκου προσπαθεί πάντα να είναι δίπλα στους πελάτες της.

Μοναδικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών των πελατών μας. Άλλωστε η υλοποίηση αυτού του στόχου είναι άρρηκτα δεμένη με την επιτυχή πορεία της επιχείρησής μας με την υπόσχεση περισσότερης εμπιστοσύνης, εξυπηρέτησης και χαμόγελου από πλευράς μας. Σας περιμένουμε για να σας φανούμε χρήσιμοι.