Καλάθι Αγορών:

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση

Κατηγορίες προϊόντων

Επισκευθείτε τη σελίδα μας στο facebook και το Pinterest!

our facebook pagePinterest

Οροι χρήσης www.ergoheira-gagos.com
www.ergoheira-gagos.com

Προστασία Δεδομένων
Η Εταιρία μας. σέβεται την ιδιωτικότητα κάθε προσώπου που επισκέπτεται την ιστο-σελίδα της. Συλλέγει μόνο όσα προσωπικά δεδομένα παρέχονται εθελοντικά από τους επισκέπτες. Ως «προσωπικά δεδομένα» νοούνται οποιαδήποτε δεδομένα κατάλληλα για την ταυτοποίηση των επισκεπτών μας, όπως όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο ή e-mail που μας αφήνουν.
Το περιεχόμενο και η διαμόρφωση των σελίδων του παρόντος ιστοτόπου προστατεύονται από τη διεθνή και ελληνική νομοθεσία. Η είσοδος και η χρήση της ιστοσελίδας της Εταιρίας μας υπόκειται στη νομοθεσία της Ελληνικής Δημοκρατίας και στους κατωτέρω όρους:

Η ιστοσελίδα της Εταιρία μας αποτελεί προστατευόμενη πνευματική ιδιοκτησία. To σήμα κατατεθέν, εμπορική επωνυμία, λογότυπο, διαφημιστικό σλόγκαν κά. που χρησιμοποιείται στην ιστοσελίδα της Εταιρία μας αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας.

Απαγορεύεται η αντιγραφή ή διανομή με οποιαδήποτε μέθοδο ή τεχνολογία του συνόλου ή τμημάτων (φωτό, γραφικά, κείμενα, πολυμεσικό υλικό, δομή δεδομένων, λογισμικό κά.) της ιστοσελίδας με οποιαδήποτε μέθοδο ή τεχνική.

Επίσης, απαγορεύεται η αλλαγή οποιουδήποτε μέρους της ιστοσελίδας ή η ενσωμάτωσή της σε οποιοδήποτε άλλο έργο, δημοσίευμα ή ιστοσελίδα ηλεκτρονικής ή συμβατικής μορφής.

Η Εταιρία μας επιφυλάσσεται του δικαιώματος να επιφέρει, όποτε το κρίνει αναγκαίο, αλλαγές, βελτιώσεις και τροποποιήσεις στην ιστοσελίδα της χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Η ιστοσελίδα της Εταιρία μας ενδέχεται να περιέχει σημεία σύνδεσης που παρέχουν αυτόματη πρόσβαση σε άλλες διαδικτυακές ιστοσελίδες. Οι συνδεόμενες αυτές ιστοσελίδες ανήκουν και διαχειρίζονται από τρίτους. Η Εταιρία μας διαμεσολαβεί απλώς την πρόσβαση στις συνδεόμενες ιστοσελίδες και κατά συνέπεια ουδεμία ευθύνη φέρει για τις ιστοσελίδες αυτές ή για τις πληροφορίες που περιέχουν.


Περί
Επικοινωνία